Reinigen wegmeubilair

Reinigen wegmeubilair

Wegmeubilair wordt, afhankelijk van de weersomstandigheden, meerdere malen per jaar gewassen. Verhart Groen B.V. heeft een goede, arbeidsvriendelijke en veilige oplossing gevonden door middel van machinaal wassen.

 

De machine kan rechts en links werken en neemt de gehele paal tot aan de grond mee. Diverse verkeersborden, wildspiegels en reflectoren op vangrails kunnen moeiteloos worden gewassen.

 

De machine heeft een capaciteit van 1.000 tot 1.500 eenheden of 20 km weglengte aan beide zijde, per 8 uur hetgeen een tijdsbesparing van ca. 30% ten opzichte van een handmatige uitvoering oplevert. Hierdoor kunnen enorme kosten worden bespaard.

Machinaal reinigen van geluidsschermen

Wij zijn ook actief in het reinigen van geluidsschermen en tunnels. In navolging op het machinaal wassen van bermplanken, palen en ANWB borden, zoals u dat reeds  van ons kent, hebben wij het machinaal wassen van geluid werende schermen & tunnels verder ontwikkeld.

 

Het succes dat we al enige tijd hebben met het machinaal wassen, heeft ons er toe aangezet de mogelijkheden tot verdere ontwikkeling alsmede het toepassen en inzetten op andere werkgebieden nader te bekijken. Hierbij hebben wij onder andere het wassen van geluidsschermen, zowel geluidsschermen van glas alsmede de schermen van kunststof en aluminium, uitvoerig bekeken, en het resultaat mag er zijn.

 

“Het resultaat”
Het resultaat van de door ons onderzochte mogelijkheden is er een die ons uitermate tevreden stelt, en waarvan wij denken u er mee van dienst te kunnen zijn. Het handmatig wassen van deze geluid werende schermen en tunnels is altijd een enorm tijdrovende en daarmee uiteraard dure aangelegenheid geweest. Door middel van ons nieuwe systeem van machinaal wassen weten wij dan ook een grote tijdwinst te boeken, en een keurig beeld te kunnen geven aan rijks-, provinciale- en gemeentelijke wegen.

 

“De werking “
De werking van het machinaal wassen van de geluid werende schermen en tunnels is uiteraard voor een groot deel gelijk aan de werking bij het wassen van borden en bermplanken. De machine heeft een breedte van ca. 2 meter waaraan een borstel van twee meter is bevestigd. Gelijk is gebleven dat we de waswerkzaamheden voornamelijk uit zullen voeren met onze shovels, voorzien van een aanhangwagen die uitgerust met een watertank van 6000 liter. En waar nodig de voorkomende verkeers-maatregelen te nemen (hierbij is de rijbaanafzetting uiteraard niet inbegrepen) De borstel is gemonteerd op een hydraulisch uitschuifbare giek waardoor we de mogelijkheid hebben zowel op enige afstand alsmede in hoogte te wassen. Wanneer er gekozen word om schermen of tunnels twee maal per jaar te wassen en daarmee de hoeveelheden aanslag en ander vuil beperkt blijven is wassen vrijwel volledig machinaal uit te voeren. Bij een lagere wasfrequentie zal een extra medewerker vooruit gaan om met een vernevelaar het te wassen object in te spuiten, om het vervolgens machinaal te wassen.

 

Wij hopen dat wij u in het nieuwe jaar, met onze nieuwe machine van dienst zouden kunnen zijn. Mocht uw interesse gewekt zijn, dan verzorgen wij gaarne een geheel vrijblijvende demonstratie en/of offerte voor u, en voor eventuele overige vragen zijn wij uiteraard altijd bereid u te woord te staan.

 

 

Afspraak maken?

Bel of mail ons:

0348 – 47 18 05
info@verhartgroen.nl