Voorbeeld projecten

Voorbeeld projecten

BOMEN ROOIEN,BLEISWIJK

In het winterseizoen van 2011-2012 heeft Verhart Groen B.V. een groot project uitgevoerd in opdracht van G.Z-H in de Bleiswijkse Zoom. De opdracht bestond uit het kappen van +/- 776 populieren, omvormen van 115 bomen tot spechtenboom, 11 totempalen maken en 2 kunstwerken door middel van chainsaw carving. Bomen met een hoogte van 35-40 meter.

 

BOOMWORTELFREES

De laatste innovatie van Verhart Groen B.V.. Tijdens het rooien van boomgaarden bleef tot nu toe altijd de wortels van de fruitbomen in de grond achter. Vervolgens worden de wortels weg gefreesd. Gevolg is dat de grond verzuurd.   Verhart heeft een unit ontwikkeld waarmee de de boomwortels tegelijk met de boom uit de grond.

 

ZAGEN, SNIPPEREN EN STOBBENFREZEN

Verhart Groen B.V. voert voor diverse opdrachtgevers werken uit op het gebied van zagen, versnipperen en stobbenfrezen. Projecten worden aangenomen of op regiebasis uitgevoerd voor provincien, gemeenten, collega-aannemers en particulieren. Heeft u zaag-, snipper- of freeswerk? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. We zijn u graag van dienst!

 

BLADRUIMWERKZAAMHEDEN

Verhart Groen voert in opdracht van Gemeente montfoort bladruim werkzaamheden uit. Samen met de medewerkers van de gemeente worden alle gazon en straten weer helemaal blad-vrij gemaakt.

 

MAAIWERKZAAMHEDEN GEMEENTE MONTFOORT

Maaizuigen voor de gemeente Montfoort. In het park wordt het kruidenrijke gras 1x per jaar gemaaid en opgeruimd.

 

Afspraak maken?

Bel of mail ons:

0348 – 47 18 05
info@verhartgroen.nl